دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت

پرسشنامه ارزیابی عملکرد با مدل شش وجهی کارت امتیازی متوازن

 
 
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
* با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-
نوع فایل:     WORD ، قابل ویرایش با فرمت doc
*  بدون هیچ تگ و تبلیغات، قابلیت پرینت دارد

*** این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 
 
 
*** این پرسشنامه بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد می باشد
 
***  پرسشنامه دارای 32 سوال است 
 
 
پرسش نامه زیر در راستای پژوهشی با عنوان ارزیابی عملکرد واحدهای ستادی با استفاده ازمدل شش وجهی کارت امتیازی متوازن در شرکت ملی مناطق  تهیه شده است. لذا با تخصیص زمان بطور دقیق آنرا تکمیل و به پژوهشگر ارائه دهید.
 
 
مقیاس طیف لیکرت
 
 

خیلی زیاد

زیاد

متوسط

کم

خیلی کم

 

 

 

 

دانشکده مدیریت

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد(A.M)

 

 

عنوان:

ارزیابی عملکرد واحدهای ستادی با استفاده ازمدل شش وجهی کارت امتیازی متوازن در شرکت ملی مناطق 

 

استاد راهنما:

 

استاد مشاور:

 

نگارش:

 

 

مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد

 

 

کارت امتیازی متوازن شش وجهی

در هر صورت به نظر‌ می‌رسد‌ برای ارزیابی عملکرد در مدیریت دولتی نوین که با مفروضاتی از قبیل انعقاد‌ قـرار‌ دادهای‌‌ کارگزاری مناسب برای دخل و خرج صحیح و کارآمد منابع مالی-تمرکز بر ارباب رجوع و مشتری-انطباق‌ بورکراسی‌‌ و ساختار سازمان دولتی با محیط در حالت تغییر و رشد و یادگیری اعضای سازمان‌ شناخته‌ می‌شوند‌،اسـتفاده از مـدل امتیازات‌ متوازن مناسب باشد.زیرا این مدل با ارزیابی جامع و چند بعدی‌ امکان‌ تحقق‌ اثربخشی سازمان را بهتر از هر مدل دیگری فراهم‌ می‌سازد.

اما با این وجود،جدایی سازمان از محیط اجـتماعی و مـشغول شدن مدیران به اهداف سازمان بدون توجه‌ به‌ مسئولیت‌ اجتماعی لزوماً به رشد و بهسازی اجتماعی منجر نخواهد گردید.امروزه دیگر‌ نمی‌توان‌ جامعه سربلند و کشوری سرافراز داشت در حالیکه‌ مدیران‌ و سـازمانهای‌ آن هـر کدام به دنبال اهداف سازمانی‌ خود‌ بوده و منافع کلی را مدنظر نداشته باشند.باید بین‌ سازمانها و اهدافشان با جامعه‌ پیوند‌ زده شود و در منشور هر‌ سازمانی‌ اهداف اجتماعی‌ سرلوحه‌ امور‌ قرار گـیرد.رشـد اقـتصادی و توسعه و بهبود‌ اجتماعی‌ دووجه یـک واقـعیتند و سـازمانها می‌بایست برای نیل به هر دو اهتمام ورزند‌.

سازمانها‌ اگر به اهداف‌ اجتماعی حرمت ننهند‌،الودگی محیط،فقر و بیماری‌،تبعیض‌ و نابسامانی مـحیط شـان را فـرا‌ خواهد‌ گرفت و اگر با اندکی‌ دوراندیشی به قـضیه بـنگریم،این مشکلات آخرالامر گریبان خودشان‌ را‌ هم می‌گیرد.امروزه در اطراف‌ ما‌ شاهد‌ انهدام محیط طبیعی‌،نابسامانی‌ در محیط کار،نشت‌ مـواد‌ آلوده بـه مـحیط زیست،تبعیض‌های ناروا در برخی از طبقات و گروهای اجتماعی، زوال و انحطاط‌ محیط‌ شـهری و امثال آن هستیم.این مساله‌ دولتها‌ را به‌ تفکر‌ در‌ مورد مهار کردن سازمانها‌ واداشته است. فلسفه امروز مدیریت،مسئولیت در مـقابل جـامعه و مـردم را بخش مهمی از منشور‌ هر‌ سازمان دانسته و توجه به آن را‌ ضروری‌‌ شناخته‌ اسـت‌.اگـر‌ تاکنون مدیران را‌ براساس‌ توفیقشان در سودآوری ارزیابی می‌کردند،از این پس آنان را با شاخصی جامع‌تر از صرف سودآوری‌ مورد‌ سـنجش‌ قـرار مـی‌دهند.مدیران برای اینکه از بوته‌ این‌ ارزیابی‌ سرافراز‌ بیرون‌ آیند‌،باید جزءنگری را فـراموش کـرده و از مـرزهای سازمان خود فراتر رفته،و مسائل اجتماعی را در نظر داشته باشند

با توجه به مـوارد یـاد‌ شـده می‌توان دریافت که مدل امتیازات متوازن بر منطقی استوار است که سود بخشی،عـملی و مـفید بودن از ارکان اساسی آن به شمار رفته،و شاخص اعتبار آن محسوب می‌شود.علیرغم‌ این‌ تـوفیقات ظـاهری دیـدی‌ ژزفانگر به خوبی تشخیص می‌دهد که مدل مذکور با منطقی ابزاری به سازمان می‌ نگرد . تعقل ابزاری زیربنای‌ مناسب‌ مدیریت بـخش خـصوصی بـوده و مناسب اداره آن دسته از سازمانهای دولتی نیست،که در پی‌ منافع عامه می‌باشد.در حالی که براساس تعقل‌ جـوهری‌ تـوفیق سازمان نه در سود‌ بخشی‌ بلکه در تامین عدالت،رعایت اصول‌ اخلاقی و ایفای نـقش مـسئولیت اجـتماعی سازمانها است.

لذا درمباحث جدید مدیریت‌،دانـشمندانی‌ هـمچون کـارل مانهایم‌،یورگن هـابرماس‌،اریـک وگلین‌،و بوخولز،هر کـدام‌ بـه گونه‌ای فقدان تعقل جوهری و ارزشی‌ و رعایت اصول اخلاقی در زندگی انسان را بیان داشته و لزوم ارائه نظریه‌های عـلوم‌ انـسانی بر‌ پایه تعقل جوهری و ارزشی را گـوشزد کـرده‌اند . به همین علت مدل کارت امتیازی متوازن شش وجهی که در آن دو وجه رضایت کارکنان و محیط و جامعه (وجه تامین رضایت ذی‌نفعان بیرونی و محیطی غیرمستقیم ) به ۴ وجه دیگر این سیستم افزوده‌شده است ، ارائه گردید .
این وجوه ،کارت امتیازی متوازن را کامل و تمامی ذی‌نفعان داخلی و خارجی را عادلانه و دقیق مدنظر قرار می‌دهد.

اندازه‌گیری مسئولیت‌پذیری اجتماعی شرکت‌ها را می‌توان در ۳ زمینه منافع سهامداران و کارکنان، منافع جامعه و مردم و ملاحظات زیست محیطی انجام داد .

در زمینه منافع سهامداران و کارکنان؛ ارتقای عملکرد مالی، کاهش هزینه‌های عملیاتی، اعتلای نام و نشان شرکت، افزایش فروش و اعتماد مشتری، بهره‌وری بیشتر و کیفیت بالاتر، کاهش نیاز به وضع مقررات نوین، دسترسی به سرمایه، ارتقای ایمنی محصولات و کاهش نیاز به تضمین‌های جدید ملاک عمل قرار می‌گیرد.

مدل شش وجهی را می توان بصورت شکل زیر نشان داد که در آن دو وجه رضایت کارکنان و محیط و جامعه اضافه گردیده اند.