دانلود پایان نامه رشته مدیریت

تجزیه و تحلیل عوامل موفقیت CRM در شرکت های خدماتی

 

 

 

 

 

هدف از این پژوهش بررسی تجزیه و تحلیل عوامل موفقیت  CRM در شرکت های خدماتی می باشد.

 

 

 

مقدمه
پایه فلسفی CRM بازاریابی رابطه ای، حفظ مشتری، سودآوری و ایجاد رضایت از طریق فرآیندهای مدیریت کسب وکار می باشد. به طور کلی
مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) برمبنای اصول بازاریابی رابطه ای می باشد. تغییر در تقاضای بازار و رقابت شدید منجر به حرکت از بازاریابی معامله ای ابتدایی به بازاریابی رابطه ای گردید. مدیریت ارتباط با مشتری در سال1950 پدیدار شد ولی در سال های 1990 به عنوان واژه ای  در کسب وکار و میان مشاوران و کاربران درآمد. روند تکامل مفاهیم و سیستم های  CRMرامی توان در سه دوره زمانی مورد بررسی قرار داد: دوره انقلاب صنعتی، دوره انقلاب کیفیت و دوره انقلاب مشتری. در طی چند سال اخیر، متعاقب رشد انفجاری و روزافزون حوزه فعالیت های سازمانی و فناوری طلاعات،    سیستم های CRM نیز روز به روز تکامل یافته و بر اساس مقتضیات، سازمان ها مسلح به قابلیت های    جدید تر و متنوع تری شده اند. 

 

 

 


امروزه در یک سازمان مدرن، اطلاعات مشتریان که از قسمت های مختلف CRM حاصل می شود (مانند اطلاعات مربوط به حساب، اعتبار، انبار، کالا و...)، به  قسمت-های مرتبط در سیستم  ERP (قسمت مالی حساب مشتریان، اعتبارات، انبار، تولید و...) انتقال یافته و از این طریق   قسمت های مختلف این دو سیستم با یکدیگر در تعامل بوده و مکمل یکدیگر می شوند. با ظهور شبکه ها و آگاهی سازمان ها از مزایای نرم افزارهای مبتنی بر وب، تحولی بنیادینی در ساختار این گونه از نرم افزارها   به وجود آمد. در نتیجه آن، ناگهان قواعد استفاده از فناوری به طور اساسی تغییر کرد. هدف از مدیریت ارتباط با مشتری، توانمندسازی سازمان برای ارایه خدمات بهتر به مشتریان از طریق ایجاد فرآیندهای خودکار و یکپارچه برای جمع آوری و پردازش اطلاعات مشتریان است که در واقع این مدیریت سه بخش خدمات به مشتری، اطلاعات بازاریابی و مدیریت فروش را به یک دیگر مرتبط می سازد.

 

 

 

محیط به شدت رقابتی صنعت، بنگاه های فعال در زمینه گردشگری را وادار می کند تا دنبال روش های جدیدی برای بهبود مزیت های رقابتی خود باشند. توجه به مدیریت ریسک این پروژه ها ازجمله موارد مهمی است که سازمان ها باید از قبل به آن توجه نمایند. در زمینه استقرار و پیاده سازی CRM در سازمان های صنعتی، خدماتی و تجاری تحقیقاتی صورت گرفته، ولی در رابطه با بررسی عوامل کلیدی موفقیت استقرار  CRM در دفاتر خدمات گردشگری کشور ایران تحقیقی صورت نپذیرفته است. مدل تحقیق برگرفته از مدل ساین(2005) است و برای هر یک از متغیرهای چهارگانه مؤثر بر موفقیت پیاده سازیCRM  شاخص ها و قابلیت هایی معرفی شده است.

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
2-1) چگونگی پیدایش CRM
2-2) روند تکاملCRM
2-3) سیر تحول فناوری CRM
2-4) تعریف و مفهوم مدیریت ارتباط با مشتری(CRM) 
2-5) انواع رویکرد مدیریت ارتباط با مشتری(CRM) 
2-6) انواع سیستم هایCRM
2-7) اهمیت ولزوم اجرایCRM
2-8) اهدافCRM  
2-9) مزایای یک برنامه مؤثر مدیریت ارتباط با مشتریCRM
2-10) مدیریت ارتباط با مشتری و آژانس های مسافرتی
2-10-1)  انواع آژانس های خدمات مسافرتی در ایران
2-10-2)ضرورت اجرای CRM در دفاتر خدمات گردشگری
2-11) مزایایCRM برای دفاتر خدمات گردشگری
2-12) ریسک پیاده سازی  CRM
2-13) پیشینه تحقیق پیاده سازی CRM
2-13-1) مدل های ارایه شده در زمینه پیاده سازی CRM
2-14) مدل تحقیق

منابع