هدف از این تحقیق بررسی کیفیت زندگی با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-2.کیفیت زندگی

2-2-1. تاریخچه کیفیت زندگی

2-2-2. کیفیت زندگی به عنوان مفهومی نسبی

2-2-3. عوامل موثر بر کیفیت زندگی

2-2-4. ویژگیهای کیفیت زندگی

2-2-5. شیوه های بهبود کیفیت زندگی

2-2-6. رویکرد روانشناختی مفهوم کیفیت زندگی

2-2-7. مفهوم کیفیت زندگی از دیدگاه نظریه پردازان روانشناختی

2-2-7-1. گودمن

2-2-7-2. ریف و سینگر

2-2-8. مفهوم کیفیت زندگی از دیدگاه نظریه پردازان جامعه شناختی

2-2-8-1. نظریه یادگیری اجتماعی

2-2-8-2. کالمن

منابع

 

 

 

ریشه­های تاریخی استفاده از عبارت کیفیت زندگی را می­توان در آثار کلاسیک ارسطو که مربوط به سال 330 قبل از مسیح است، یافت وی در اصول اخلاقی کلاسیک از رابطه بین کیفیت زندگی هنگام شادی و ارزش­های ذهنی افراد سخن می­گوید. ( مختاری، نظری ، 1389 ).

 

 

 

عبارت کیفیت زندگی دوره­های تاریخی زیادی را پشت سر گذاشته است و تغییرات مختلفی در مورد آن صورت گرفته است. این عبارت علایق شخصی، تجارب، احساسات، دیدگاه­ها و عقاید راجع به ابعاد فلسفی ، فرهنگی ، معنوی ، روانشناسی ، مالی و ... زندگی روزمره را شامل می­شود.

 

 

 

علاقه­مندی به بررسی عوامل موثر بر خشنودی و رفاه انسان پیشینه­ای طولانی در تاریخ زندگی بشر دارد. در واقع این که چگونه باید و می­توان زیست که بهترین منفعت را از زندگی کسب کرد. شایدبه قدمت توانایی آدمی برای اندیشه درمورد آینده و عبرت گرفتن از گذشته باشد(بهمنی، 1389).

 

 

 

کیفیت زندگی در حدود 40 سال پیش در آمریکا معرفی شد و علوم اجتماعی پرچمدار روح و سنجش آن شد. در اواخر قرن 20 موضوع کیفیت زندگی در علوم اجتماعی بیشتر مورد توجه و اهمیت قرار گرفت و در سال 1955 با تاسیس جامعه بین­المللی برای تحقیق درباره کیفیت زندگی این گونه تحقیقات نهادینه شدند ( مختاری ، نظری ، 1389).