پاورپوئینت"استراتژی هوش مصنوعی درگردشگری،رمزموفقیت مدیران آینده نگر"


امروزه در کشور های پیشرفته از هوش مصنوعی به طور اختصاصی برای انجام امور اداری به خصوص یا بخش خدمات و پشتیبانی مشتری استفاده می شود. صنعت توریسم نیز یکی از صنایعی است که با استفاده از هوش مصنوعی می توان تحولات بسیاری به خصوص در بخش پشتیبانی از مشتریان و ارائه خدمات ایجاد کرد.


مدیران هوشمند وآینده نگر،نگاه ویژه ای به هوش مصنوعی دارند واینکه روند مسافرت کردشگران به کشور،نرخ ارز رسمی ،تعداد هتل ها و تخت های آماده خدمات درهتل ها،هزینه بازاریابی ایران درکشورهای مبداء،درآمدناخالص داخلی کشورهای گردشگرفرست،کل جمعیت کشورهای مبداءو متوسط هزینه اقامت در ایران ؛از جمله مولفه ها و عناصر تاثیرگذار در گردشگری است که به کمک هوش مصنوعی و به صورت تجلیلی می توان بدان دست یافت .
در این نوشتار مطالب تحلیلی موارد ذکر شده در۸۶ اسلاید آورده شده و امید که مورد پسندو استفاده سروران ارجمند قرار گیرد


تکنولوژی در سفر: دیروز امروز فردا

سفر به عنوان مقوله ای که در گذشته چندان ضروری تلقی نمی‌شد امروزه به سبب تغییرات گسترده‌ی تکنولوژی و سهولت آن جذابیت بیشتری پیدا کرده است. بر اساس گزارشی از سازمان جهانی گردشگری، پیش بینی می‌شود که جمعیت ۸٫۵ میلیارد‌نفری کره زمین تا سال ۲۰۳۰  تقریبا ۲ میلیارد سفر بین‌المللی خواهند داشت. در نتیجه کسب و کارهای حوزه سفر نیز برای ماندگاری باید پیوسته تغییر کنند و خود را با روش‌های جدید تکنولوژی ارتقا دهند.

 

تکنولوژی های نسل آینده  با تعاریف جدید از چگونگی حمل‌و‌نقل و جا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به‌جایی در حال تغییر سبک سفر برای ما هستند. و برای همیشه سبک میلیاردها سفر را چه برای تفریح و چه برای کار دگرگون کرده‌اند. تلفن های‌هوشمند، هوش‌مصنوعی، پرداخت‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی و … سفر را به شیوه‌های بیشماری تحت تاثیر قرار داده‌اند.
بدیهی است که آنچه ده سال پیش مشتریان را راضی نگه می داشت امروزه دیگر جوابگو نیست. اینترنت و تکنولوژی‌های جدید به طور کامل رفتار مصرف کنندگان را تغییر داده اند. و مقوله‌ی سفر نیز در نتیجه ی تکنولوژی‌های دیجیتال به طرز شگفت‌آوری توسعه پیدا کرده‌ است. این تغییرات در رفتار مصرف‌کنندگان را به طور کلی می‌توان در سه بخش خلاصه کرد:

 

مشتریان مدرن خواستار رسیدگی و پاسخگویی سریع تری نسبت به گذشته هستند.
مصرف کنندگان در زمان تعامل با برندها فارغ از نوع کانال ارتباطی اعم از برنامه های پیام رسان یا ایمیل یا تماس مستقیم انتظار یک تجربه مشترک و یکپارچه را دارند.
مصرف کنندگان به محتوا و خدمات سفارشی شده پاسخ مثبتی می دهند و تکنولوژی باید پاسخگوی خواسته های سطح بالای مشتریان و تغییرات در الگوهای سفر باشد.