هدف از این تحقیق بررسی پروژه پیاده راه سازی ميدان امام خمينی همدان با فرمت docx در قالب 22 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد




فهرست مطالب
پروژه پیاده راه سازی ميدان امام خميني همدان
2-1-3 معرفي سازمان و نهاد مجري پروژه 
2-1-4 ضرورت و اهداف اجراي طرح پياده‌ راه‌سازي 
2-1-5  محل استقرار پروژه و اهم کاربري‌هاي اطراف پروژه
2-1-6 فعاليت‌هاي اصلي و جانبي پروژه و مراحل اجرايي و ترتيب زماني اجراي آنها
2-1-7 زمانبندي اجراي طرح و وضعيت پيشرفت پروژه.
2-1-8 جايگاه مردم و گروه‌هاي ذينفع در طراحي پروژه و ميزان اطلاع رساني 
2-1-9 مکانيسم‌ها و برنامه‌هاي جبراني پيش‌بيني‌شده در پروژه براي گروه‌هاي بازنده
2-1-10 گروههاي ذينفع طرح پياده‌راه‌سازي 

 

 

هرگونه تغيير يا اقدام توسعه اي در هر سطحي، اجتماع خود را  تحت تاثير قرار مي‌دهد و آثار و عواقب مثبت يا منفي اي به همراه دارد. يکي از عواملي که موجب تفاوت در اين پيامدها مي‌شود، ويژگي پروژه‌ها و سياست‌هاي توسعه اي مي‌باشد. هر اقدامي‌از نظر ويژگي‌هايي چون هدف گذاري، زمانبندي، مراحل و روش‌هاي اجرا، حوزه تاثيرگذاري و وسعت آن و نوع اجتماع تحت تاثير داراي مشخصات خاصي است. 

 


بنابراين شناخت کامل پروژه  و شناسايي اين ويژگي‌ها، اولين گام در فرايند اجراي يک مطالعه ارزيابي تاثير اجتماعي است. از اين طريق است که مي‌توان تصوير دقيق تري از بازخورد اجراي آن در محيط و تغييرات اجتماعي ناشي از اعمال پروژه و پيامدهاي اجتماعي اين تغييرات دست يافت.  

 


در اين بخش از گزارش به معرفي پروژه ي پياده‌راه‌سازي در محدوده ميدان امام خميني و خيابان‌هاي ششگانه آن  خواهيم پرداخت. اطلاعات مورد نياز براي تنظيم اين بخش از طريق مصاحبه با عوامل طرح و مطالعه اسناد در دسترس پروژه گردآوري شده است.  

 

 

پروژه پياده‌راه‌سازي ميدان امام خميني همدان، در سال 1385، در کارگروه معماري و شهرسازي کشور به تصويب رسيد.  شرکت مهندسين نقش پيراوش، مشاور طرح بوده که از سال 82 به مطالعات جامع محدوده و بررسي همه جانبه آن پرداخته  و مشاورات خود را در اختيار مجري اصلي طرح، يعني معاونت عمران و شهرسازي شهرداري همدان قرار داده ‌است. 

 

 

براساس جلسات متعدد تشکيل شده استانداري، شهرداري و شوراي حمل و نقل و ترافيک استان، مبني بر اجرا و مراحل پياده‌راه‌سازي رينگ مرکزي شهر همدان،  مقرر گرديد:در خصوص خيابان‌هاي شريعتي، باباطاهر، بوعلي، اکباتان، تختي و شهدا با تردد کنترل شده وسيله نقليه عمومي‌(ون) و خودروهاي امداد و باراندازي مغازه‌ها در ساعات معين به پياده راه تبديل شود. (صورتجلسه کميسيون طرح تفصيلي شهرهمدان 27/1/90)

 

 

تصويب اجراي طرح پياده‌راه‌سازي از سال 1385 در حاليست که تا اکنون ( 1393)، طرح تنها در مرحله تئوريکي و انجام مطالعات ترافيکي باقي مانده، در زمينه فعاليت‌هاي اجرايي، تنها به اجراي آزمايشي خيابان بوعلي و اکباتان اکتفا کرده است. همين جلسات و مطالعات نيز در تابستان 92، به دليل جايه جايي و انتقال سمت در شهرداري همدان، حدودا به مدت 6 ماه معلق ماند.